Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise
Lokaal nieuws dinsdag 20 juni 2023 Bron: Tuyn

Er zijn nog woningen beschikbaar in Tuyn!

Goed nieuws: de verkoop is in volle gang en je kan je nu inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur.

Woningaanbod
Het plan Tuyn ligt in Schuytgraaf Arnhem in locatie 3.0 het noorden van Schuytgraaf. Deze nieuwe woonplek bestaat uit 25 koopwoningen, waaronder rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en rug-aan-rug woningen. 

Benieuwd naar de woningen in Wonen in Tuyn? Klik dan HIER voor het complete woningaanbod. Op de pagina verkoopdocumentatie vind je aanvullende informatie. 

Schrijf nu in op het bouwnummer van jouw voorkeur
Schrijf je in via de website www.wonenintuyn.nl en maak een account aan. In dit account kan je via de button online inschrijven jouw interesse op een of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Wij adviseren je om voor inschrijving je financiële mogelijkheden te bekijken. 

Wij kijken met belangstelling uit naar je inschrijving. Is er een woning voor jou beschikbaar, dan nemen wij contact met je op.

Meer weten over Tuyn

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden