Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise
Lokaal nieuws woensdag 17 mei 2023 Bron: Nelson

Bouwupdate woontoren NELSON; vloer begane grond gestort

De allereerste contouren van de iconische woontoren NELSON in Arnhem worden zichtbaar. Gisteren werd een grote funderingsplaat van ca. 810 m3 beton gestort. De stort duurde de hele dag en er werd tot laat in de avond gevlinderd. Aankomende week wordt er gestart met het storten van de kelderwanden.  

BEKIJK DE FILM HIER

Stoer, statig en imposant torent NELSON uit over de Stadsblokken en uiterwaardenpark Meinerswijk in Arnhem. De iconische woontoren aan de voet van de Mandelabrug oogt als een diamant aan de dijk en vertelt de mooiste verhalen. Over de mensen die er wonen, de bruisende stad, de meanderende rivier en de weidse natuur. NELSON werpt de blik vooruit. Op een dynamische toekomst met een hoofdrol voor duurzaam, comfortabel, ruim en eigentijds wonen op een unieke locatie. Dat is het verhaal van NELSON. Wat wordt jouw verhaal?

Meer weten over Nelson

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden