energie vergelijken
Lokaal nieuws dinsdag 15 november 2022 Bron: Wonen in Ent

De verkoop is gestart! Er zijn nog woningen beschikbaar!

Wonen in Ent is wonen in het groen en aan het water. Een passende architectuur met pure vormen, gebouwd met natuurlijke materialen en kleurstellingen, uitspringende details met een complete en luxe afwerking. De woningen in Ent hebben een luxe inbouwkeuken en sanitair, zijn 'smarthome ready' en de zolderverdieping is al deels ingericht. De oprit is volledig bestraat, de erfafscheiding wordt aangebracht en de rijwoningen hebben zelfs een eigen post(pakket)kast in de voortuin. Al deze extra's zijn bij de koopsom inbegrepen. 

Aanbod
In Wonen in Ent komen in totaal 56 woningen: 10 rijwoningen, 8 hoekwoningen, 12 (geschakelde) semi-bungalows, 18 tweekappers en 8 vrijstaande woningen.

Ben je benieuwd naar de woningen? Klik hier voor alle woningtypes en bouwnummers.

Schrijf je in op het bouwnummer van je voorkeur!
Schrijf je in als belangstellende op deze website via de button ‘interesse’. Je kan dan een account aanmaken in ‘Mijn VanWonen’. In dit account vind je de button ‘online inschrijven‘ waar je je voorkeur voor een of meerdere bouwnummers kan aangeven.

Verwachting start bouw
We verwachten in het tweede kwartaal van 2023 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Heb je vragen?
Neem gerust contact op met Eric van Oversteeg, telefoonnummer 06-53418275 of email: eric@vanwonen.com

Meer weten over Wonen in Ent

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden