energie vergelijken
Lokaal nieuws dinsdag 08 november 2022 Bron: Nelson

Uitnodiging informatiebijeenkomst vrijdag 18 november van 16:30 uur tot 18:00 uur

Goed nieuws! De onherroepelijke omgevingsvergunning voor NELSON is binnen! Graag nodigen wij je uit voor een informatiebijeenkomst op vrijdag 18 november van 16:30 uur tot 18:00 uur zodat wij je alles over dit mooie project kunnen vertellen.

Omgevingsvergunning
Je hebt het vast wel gelezen of gehoord: de Raad van State heeft een streep gezet door de bouwvrijstelling. Voor veel projecten betekent dit een vertraging maar voor het project NELSON is al een onherroepelijke omgevingsvergunning verstrekt dus daarom kan er zonder problemen gebouwd worden. 

Er zijn nog appartementen beschikbaar! 
Al eens een kijkje genomen bij de appartementen die nog te koop zijn? Kijk HIER voor alle appartementen. In NELSON komen in totaal 48 koopappartementen, variërend in woonoppervlak van 70-125 m². Het gebouw telt 16 woonlagen en vanaf de achtste verdieping koopappartementen. Op de veertiende verdieping komen er vier topappartementen en op de vijftiende vier geweldige penthouses. 

Nu extra in verkoop: 10 appartementen type Sky L
Op de 9e en 10e verdieping zijn in totaal 10 appartementen aan de verkoop toegevoegd. De prijzen variëren tussen € 395.000 - € 435.000. De appartementen hebben twee slaapkamers en een lichte woonkamer met open keuken. Het balkon van 11 m2 is gericht op het westen en grenst aan de living. Deze appartementen hebben als extra een inpandige berging en daarnaast heb je de beschikking over een berging in de onderbouw van het complex en een zwerfplek parkeerplaats.

NELSON in beeld gebracht
Om een goed beeld van de ligging van NELSON en de mogelijke indeling te krijgen, delen wij graag wat impressies met jou in dit filmpje van NELSON. 

Informatiemiddag
Wil jij meer informatie over het nieuwbouwproject NELSON? Laat je dan op vrijdag 18 november van 16:30 uur tot 18:00 uur uitgebreid informeren over de appartementen NELSON. Er ligt een brochure voor je klaar en je kunt ter plekke de ware grootte van de buitenruimten van de appartementen ervaren. Je bent van harte welkom bij restaurant La Rocca (naast de Rijnhal) Olympus 3 in Arnhem.

Hopelijk tot dan!

 

Meer weten over Nelson

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden