energie vergelijken
Lokaal nieuws vrijdag 01 juli 2022 Bron: Thorbeckekwartier

Buurtparticipatie Thorbeckekwartier 29 juni 2022

Op een zonovergoten avond hebben wij een informatieavond en buurtparticipatie georganiseerd voor onze toekomstige buren van het Thorbeckekwartier. Onder de enthousiaste begeleiding van Jan Bart Wilschut hebben de nieuwe eigenaren VanWonen en Reinbouw zich voorgesteld en gingen met de aanwezigen in gesprek over de contouren van het plan.
Onze architect Herman Pel van SACON Architecten heeft een presentatie gegeven over de eerste ideeën voor deze mooie woonplek. Na afloop is er uit de aanwezige buurtgenoten een klankbordgroep samengesteld om met hun het resultaat van de avond verder uit te werken. Daarna hopen we in het najaar voor de gehele buurt een eindpresentatie te houden.

Thorbecke Ontwikkeling B.V.
(VanWonen en Reinbouw)

Meer weten over Thorbeckekwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden