energie vergelijken
Lokaal nieuws dinsdag 03 mei 2022 Bron: Wonen in Ent

Informatieavond 11 mei Wonen in Ent

Onze missie is woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Een plek waar jij je thuis voelt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je betrokken bent bij de ontwikkeling van Ent - Woonderschoon wonen in Arnhem, Schuytgraaf. Graag nodigen wij je uit voor een informatieavond op woensdag 11 mei tussen 19.00 uur en 21.00 uur centraal in Arnhem. De betrokken architect houdt elk half uur een presentatie van het eerste schetsontwerp, waar je je ter plekke voor aan kunt melden.

Je gaat ook zelf aan de slag. Hoe wil jij wonen? Per woningtype liggen de eerste schetsen van de woonprogramma's voor je klaar. Hierop mag jij naar hartelust jouw gewenste indeling aangeven. Schroom niet, alles mag. Het verkoopteam loopt rond om jouw vragen te beantwoorden.

Wil jij ook meedoen? Meld je dan eerst aan als belangstellende via https://www.woneninent.nl/aanmelden/?. Na de aanmelding ontvang je meer informatie over de locatie en de mogelijkheid om je aanwezigheid door te geven.

Meer weten over Wonen in Ent

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden