energie vergelijken
Lokaal nieuws maandag 07 maart 2022 Bron: Wonen in Ent

Hoe ontstaat een projectnaam?

Bij een nieuwe woonlocatie hoort een nieuwe projectnaam. Ent. Deze naam werd gepresenteerd met prachtige ‘look and feel’ beelden van het nieuw te ontwikkelen veld, Schuytgraaf Veld 3 Noord. De beelden klopten volledig met de doelgroep, de plek en het gevoel zoals ik dit in mijn hoofd had. Maar ‘Ent‘. Ik wist het niet. 

Als één van de laatste projecten in Schuytgraaf vond ik het wel passend ‘end’. Ook het samenvoegen van iets nieuws op bestaande ondergrond past mooi (enten). Je woont hier straks in bestaand bos dat wordt uitgebreid. Maar ik vond het woord ‘Ent’ te kort. Bij wonen hoort een gevoel dat groter is dan drie letters. Verschillende mensen heb ik het laten zien en wat bleek; zij waren wél enthousiast. Zij vonden het juist krachtig, een nieuw begin, connectie met groen. Hierdoor kreeg het bij mij ook een positief gevoel. Zo werkt het dus. Woonderschoon wonen in Ent is een feit. Een nieuw begin op een locatie die buitengewoon is. In het bos en aan het water. Dichtbij de natuur én de stad. Het beste van allebei. Voel je welkom, denk mee, hier begint iets moois. Ent.

Willeke Haasjes
Verkoopmanager

Meer weten over Wonen in Ent

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden