energie vergelijken
Lokaal nieuws woensdag 24 november 2021 Bron: OeverGroen

uitverkocht!

Alle 23 woningen van het nieuwbouwproject OeverGroen Arnhem zijn verkocht! De verkoop startte op 21 oktober 2021 met een drukbezocht verkoopevenement. De belangstelling voor het project is groot. Er zijn meer dan 200 inschrijvingen binnen gekomen voor 23 woningen. Ter Steege Bouw Vastgoed kijkt terug op een succesvolle verkoop!
 

Een nieuwe wijk
OeverGroen Arnhem wordt een fijne plek voor de toekomstige bewoners. OeverGroen is een nieuwbouwproject in de wijk Malburgen Arnhem. Een wijk vol groen, dichtbij de oevers van de Rijn en met diverse parken in de buurt. Daarentegen is het centrum maar op 10 minuten fietsen. De architectuur van de nieuwbouwwoningen sluit mooi aan op de rest van de wijk. Bijvoorbeeld de verhoogde kappen die je verderop in de wijk ook tegenkomt. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de details in het metselwerk. Net zoals bij de woningen aan de overkant van de Vlierstaat.

Kijken naar de toekomst
De bouw van het project start al snel, namelijk volgend jaar. De woningen worden gebouwd met een casco van prefabbeton. De betonwanden van de voor- en achtergevels worden in de fabriek al voorzien van de gevelkozijnen. Ook de hellende dak elementen worden in een fabriek geproduceerd en prefab geleverd.  Prefab betekent dat de onderdelen vooraf in een fabriek of werkplaats worden gemaakt. Vervolgens worden de diverse onderdelen naar de bouwplaats gebracht en daar verder in elkaar gemonteerd. Hierdoor is de bouwtijd korter dan bij traditioneel bouwen. Kortom: zo wordt OeverGroen snel gerealiseerd en kunnen de bewoners gauw hun intrek nemen!

Meer weten over OeverGroen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden